♥We are ready 3E`
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
♥We are ready 3E`

3E最後一年在一起`♥希望留下美好的回憶`

首頁首頁  Latest imagesLatest images  搜尋搜尋  會員註冊會員註冊  登入登入  

關於班歌*

向下 
+12
L!曉*V*
輝×°﹏°×仔
怡FING
~鋒~
♧ baB! E `
frank
-死人頭-
施政瀧也
㊣傑哥㊣
呀欣
♥臭草babii`
★`聖恩=]
16 posters
前往頁面 : 上一頁  1, 2, 3, 4, 5  下一步

會吾會做果D摟籮震波果D動作?
我會做*v*
關於班歌* - 頁 4 Vote_lcap35%關於班歌* - 頁 4 Vote_rcap
 35% [ 6 ]
吾做-_-
關於班歌* - 頁 4 Vote_lcap65%關於班歌* - 頁 4 Vote_rcap
 65% [ 11 ]
總投票數 : 17

發表人內容
♧ baB! E `
♥哨哨版主☺`
♥哨哨版主☺`
♧ baB! E `

文章數 : 72
注冊日期 : 2008-10-18

關於班歌* - 頁 4 Empty
發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周日 10月 19, 2008 11:49 pm

輝×°﹏°×仔 寫到:
但係為左Miss唱一次唔好咩?

你傻嫁.,
想Miss喊.,= ="
回頂端 向下
★`聖恩=]
♥黃金會員☺`
♥黃金會員☺`
★`聖恩=]

文章數 : 231
年齡 : 29

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周日 10月 19, 2008 11:54 pm

呀E 寫到:
輝×°﹏°×仔 寫到:

你傻嫁.,
其實佢係指唱YESTERDAY定SHALALA先?
其實我真係好想唱SHALALA氹MISS開心.
回頂端 向下
♧ baB! E `
♥哨哨版主☺`
♥哨哨版主☺`
♧ baB! E `

文章數 : 72

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周一 10月 20, 2008 12:00 am

★`聖恩=] 寫到:
呀E 寫到:
輝×°﹏°×仔 寫到:

你傻嫁.,
其實佢係指唱YESTERDAY定SHALALA先?
其實我真係好想唱SHALALA氹MISS開心.
其實如果唱sha la la la la
開頭個幾句唱五唱到已經系一個問題.,
因為五系一個人唱.,宜系37個人一齊唱.,
我堅系怕會唱到台下啲人五知我地唱緊乜.,[除咗副歌]
Razz
回頂端 向下
輝×°﹏°×仔
♥傻仔板主☺`
♥傻仔板主☺`
輝×°﹏°×仔

文章數 : 410
年齡 : 30

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周一 10月 20, 2008 12:02 am

其實唱YESTERDAY唔係想Miss喊..
係比Miss回憶返之前同果個學生一D開心既野
我應為唔一定會令Miss喊
不過唱咩就由大家決定喇..我無所謂
回頂端 向下
♥臭草babii`
Admin
Admin
♥臭草babii`

文章數 : 465

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周一 10月 20, 2008 12:20 am

輝×°﹏°×仔 寫到:

咁又係既.0.
雖然miss可能係會喊
不過我會覺得佢開心多啲
一次姐.0.
就唱喇 Razz
回頂端 向下
https://3ef0rum.666forum.com
輝×°﹏°×仔
♥傻仔板主☺`
♥傻仔板主☺`
輝×°﹏°×仔

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周一 10月 20, 2008 12:40 am

♥臭草babii` 寫到:
輝×°﹏°×仔 寫到:

咁又係既.0.
雖然miss可能係會喊
不過我會覺得佢開心多啲
一次姐.0.
就唱喇 Razz
多謝你支持我既講法 Razz
回頂端 向下
L!曉*V*
♥板主☺`
♥板主☺`

文章數 : 13
注冊日期 : 2008-10-20

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周一 10月 20, 2008 9:16 pm

輝×°﹏°×仔 寫到:
講到咁偉大..
咩動作都做先?
回頂端 向下
夢幻飛機場3
♥本壇知心顧問☺`
♥本壇知心顧問☺`
夢幻飛機場3

文章數 : 31

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周一 10月 20, 2008 9:53 pm

唔好做!

英間比台下D人話我地
淫蕩!!
回頂端 向下
施政瀧也
♥初級會員☺`
♥初級會員☺`
施政瀧也

文章數 : 39
年齡 : 114

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周一 10月 20, 2008 10:30 pm

烏龜你搞到我諗番起之前死那左o個個伯伯講既野
唔好睇小女人呀,冇一個女人唔淫,打排球都係為夾胸啫,女人天生就係淫蕩家啦- -||
歪理伯伯你做咩咁早死呀 Mad Crying or Very sad

miss咁勁,邊有可能喊- -?唔好睇少miss呀- -
回頂端 向下
★`聖恩=]
♥黃金會員☺`
♥黃金會員☺`
★`聖恩=]

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周一 10月 20, 2008 10:47 pm

施政瀧也 寫到:
唔好睇小女人呀,冇一個女人唔淫,打排球都係為夾胸啫,女人天生就係淫蕩家啦- -||
歪理伯伯你做咩咁早死呀 Mad Crying or Very sad

你可知就吾好話MISS勁吾會喊喇.
你吾知就收喇.扮晒野!
MISS廖好易喊嫁!*
邊個死左伯伯講?-v-?
咁好笑ge....

好你屎忽-口-v
我覺得吾好唱YESTERDAY.
大把歌點解要唱佢?
依家係08年.係我地今年3E GE班歌比賽.
係我地要比d屬於我地3e ge回憶佢.
點解要勾起佢之前過左去ge回憶?
又吾會令佢開心d.況且果d過左去佢就算喇.
都吾會改變佢有呢個回憶喇.
我先吾會為左2年前ge野犧牲我地今次可以留低ge回憶!!\ 口/
回頂端 向下
HI 我系蕉仔亞!~>v
♥初級會員☺`
♥初級會員☺`

文章數 : 9
注冊日期 : 2008-10-20

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周一 10月 20, 2008 10:52 pm

講明左今年玩盡去ma..
上兩年我地冇得玩就話姐..
今年我地應該識間歌喇..
yesterday太悶(Just I Think)
回頂端 向下
施政瀧也
♥初級會員☺`
♥初級會員☺`
施政瀧也

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周二 10月 21, 2008 1:21 am

★`聖恩=] 寫到:
施政瀧也 寫到:

你吾知就收喇.扮晒野!
MISS廖好易喊嫁!*
咁好笑ge....

好你屎忽-口-v
大把歌點解要唱佢?
我先吾會為左2年前ge野犧牲我地今次可以留低ge回憶!!\ 口/

你up乜?
邊個為2年前既野?只係想唱,唔一定關2年前事.唱利首就=關2年前既野,咩道理?又冇利益可圖,為泥做乜,想唱下都唔得?
ok算數,Who-fuckin-cares.
反正香港早就係港女大晒,港女玩晒,港女無敵!港女屈晒機!港女萬歲萬歲萬萬歲~ queen
犧牲d乜?
又留低d乜?
犧牲你地既發姣原力?
留低全班發癲同全班發姣既英勇傳說光榮稱號同會俾人恥笑數十年既美好回憶?
係你地認為利個係美好回憶炸喎,係你地唔在乎做完之後俾人恥笑十幾年炸喎,但係唔代表其他人個個都係好似你地咁唔在乎家喎.
有冇人會想係咁俾人恥笑話我地係一班只係會發晒姣同只係會發晒癲既班?
Please use your brain, instead of your ass, to think
如果真係做d咁既動作,真係個幾美好既美好回憶喎,唔止係回憶,做黑歷史都得啦.
一個會俾人恥笑數十年既美好回憶,夠晒有睇頭,唔錯唔錯.

我係咁家啦.忍左好耐.我睇都有幾個人同我一樣睇法
要小我/排斥我請便.我唔在乎,要講既講晒.係咁多.
你地自己慢慢做戲,慢慢玩,慢慢玩你地所謂既民主制度,慢慢做一場好似公平公正好民主,實際只係港女尊政既一場鬧劇. clown
講完,慢慢小我啦~Powerful face Twisted Evil
關於班歌* - 頁 4 Liunobigdeal
回頂端 向下
輝×°﹏°×仔
♥傻仔板主☺`
♥傻仔板主☺`
輝×°﹏°×仔

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周二 10月 21, 2008 7:26 am

哇..個個都作文咁-00-
回頂端 向下
-死人頭-
♥初級會員☺`
♥初級會員☺`
-死人頭-

文章數 : 8

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周二 10月 21, 2008 8:05 pm

Y可以打咁多字既?- - geek
回頂端 向下
輝×°﹏°×仔
♥傻仔板主☺`
♥傻仔板主☺`
輝×°﹏°×仔

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周二 10月 21, 2008 8:10 pm

-死人頭- 寫到:
Y可以打咁多字既?- - geek
我都唔知=-=
回頂端 向下
★`聖恩=]
♥黃金會員☺`
♥黃金會員☺`
★`聖恩=]

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周二 10月 21, 2008 11:22 pm

施政瀧也 寫到:
★`聖恩=] 寫到:
施政瀧也 寫到:

你吾知就收喇.扮晒野!
MISS廖好易喊嫁!*
咁好笑ge....

好你屎忽-口-v
大把歌點解要唱佢?

你up乜?
邊個為2年前既野?只係想唱,唔一定關2年前事.唱利首就=關2年前既野,咩道理?又冇利益可圖,為泥做乜,想唱下都唔得?
反正香港早就係港女大晒,港女玩晒,港女無敵!港女屈晒機!港女萬歲萬歲萬萬歲~ queen
犧牲d乜?
又留低d乜?
犧牲你地既發姣原力?
留低全班發癲同全班發姣既英勇傳說光榮稱號同會俾人恥笑數十年既美好回憶?
係你地認為利個係美好回憶炸喎,係你地唔在乎做完之後俾人恥笑十幾年炸喎,但係唔代表其他人個個都係好似你地咁唔在乎家喎.
有冇人會想係咁俾人恥笑話我地係一班只係會發晒姣同只係會發晒癲既班?
Please use your brain, instead of your ass, to think
如果真係做d咁既動作,真係個幾美好既美好回憶喎,唔止係回憶,做黑歷史都得啦.

你地自己慢慢做戲,慢慢玩,慢慢玩你地所謂既民主制度,慢慢做一場好似公平公正好民主,實際只係港女尊政既一場鬧劇. clown
講完,慢慢小我啦~Powerful face Twisted Evil

我話你咩?
我話輝仔咋,
佢話比miss回憶之前牙.
睇清楚先小人喇!死苯柒!
你話比人恥笑.我吾覺囉.
我覺得你著d 3 咩 d 袋.仲柒喇.
我老豆都著得好過你.
咩個咁ge note book袋番學.
著d吾知咩q 3.又吾係人地型果d w0!
乜都不知所謂咁!
你都成日比人恥笑緊都吾知!
仲係度反話我地.
仲有成日話我地挽晒,
我地又吾係禁住你把口吾比你出聲.
你係自己吾發表.
只係識係度嘈...係度亂吠!
吾想做馴獸師喇我.講多晒氣!
冇人工ge-3-
點解我咁好人做義工馴獸師同呢督野嘈!

3e!我不想和牠說話喇!恐怖ge牠只懂亂吠!我怕了!
回頂端 向下
frank
♥板主☺`
♥板主☺`
frank

文章數 : 74

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周二 10月 21, 2008 11:54 pm

無lala變左互罵關於班歌* - 頁 4 1246024045(「卑」視)

相要用x示圖可能先得-3-,唔好話我係其一 =3=
回頂端 向下
施政瀧也
♥初級會員☺`
♥初級會員☺`
施政瀧也

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周三 10月 22, 2008 12:48 am

★`聖恩=] 寫到:
施政瀧也 寫到:
★`聖恩=] 寫到:
施政瀧也 寫到:

你吾知就收喇.扮晒野!
MISS廖好易喊嫁!*
咁好笑ge....

好你屎忽-口-v
大把歌點解要唱佢?

你up乜?
犧牲d乜?
又留低d乜?
犧牲你地既發姣原力?

我話你咩?
我話輝仔咋,
佢話比miss回憶之前牙.
睇清楚先小人喇!死苯柒!
你話比人恥笑.我吾覺囉.
我覺得你著d 3 咩 d 袋.仲柒喇.
我老豆都著得好過你.
咩個咁ge note book袋番學.
著d吾知咩q 3.又吾係人地型果d w0!
乜都不知所謂咁!
你都成日比人恥笑緊都吾知!
仲係度反話我地.
仲有成日話我地挽晒,
我地又吾係禁住你把口吾比你出聲.
你係自己吾發表.
只係識係度嘈...係度亂吠!
吾想做馴獸師喇我.講多晒氣!
冇人工ge-3-
點解我咁好人做義工馴獸師同呢督野嘈!

3e!我不想和牠說話喇!恐怖ge牠只懂亂吠!我怕了!

Excuse me,請問閣下有寫明對輝仔講咩?妳只係Quote我炸喎,咁好自然就當妳同我講家啦,下次醒小小,Q唔到兩個就打同輝佢講啦.

妳唔覺,因為妳早就冇左羞恥心,因為平時做既野妳都覺冇問題,人之常情.都冇咩問題既......

唔好意思,我都唔係咁想用說教咁既語氣同妳講,實際上我有大部份既朋友都叫我老伯,冇法,我鐘意經典野[好聽d就叫經典,難聽d就係out],咁人地都叫我老伯骼,咁梗係你老豆都著得好過我啦.所以著成咁出街,俾d唔識咩叫復興既人恥笑話7-11都冇法家啦,但係至少利個世界仲有d人識咩叫復興既.大把人都叫我買過d新衫新褲,話好7-11.咁妳話邊有可能唔會知俾人恥笑緊?我早就當係訓練我自己令利個羞恥心消失家啦.[不知者不罪]

仲有,好似妳將notebook袋同公事包混為一談了,記憶中我利個公事包係我地老豆o個代之前或o個時好鬼興家,唔識同將佢同notebook袋混為一談都係人之常情.妳既知識仲有進步空間,加油努力啦.

妳所講既著d吾知咩q,係指情侶去死?係動漫節買泥著泥玩,唔一定要型家喎,仲有,人人對型利個字都有唔同見解,就好似我鐘意睇漫畫,睇動漫,但係你地唔鐘意,我唔鐘意利個時代既所謂流行曲,但係你地鐘意到死咁一樣,我鐘意復興,你地鐘意潮野,個個見解都唔同,所以型利個字,同愛一樣,好深奧下家.

講左=冇講,咁不如唔好講.我都唔想再用利句同妳講野,但係你真係唔明利句咁喎.
諗下我地班港女百分比係幾多先啦,一唔順意又排斥又中傷,又係咁暗戀(吊)人老母,再唔係就燒他全家,打他媽媽關於班歌* - 頁 4 018咁,邊個會想俾人咁搞呀?仲唔話好呀好呀,好好玩呀- -反正俾人x媽要罰都係罰妳地,大多都唔係罰佢地 ,因為妳地玩得最癲,哇,死左唔洗罰,有人頂喎,仲唔飛過去大玩特玩咩[我都會咁做啦],好正常[唔係針對,諗清楚d,可能你當局者迷發現唔到.]咁所以妳地d票可以話一定係最多家- -||唉算,反正對投票早就失望,所以我唔會再理利D野,唔流再問我有乜意見.<---Who-fuckin-cares.

仲有,妳中文都唔係好掂,人係一個個,狗係一條條,屎先係一督督.

忠告:妳俾人笑緊妳9唔搭8,同笑妳苯柒啦,仲俾人俾人歸類為:不愛7-up,只愛9-up關於班歌* - 頁 4 7up,- -下次小人都要睇清楚d先好小呀,知冇?

施政瀧也 在 周三 10月 22, 2008 1:12 am 作了第 1 次修改
回頂端 向下
♥臭草babii`
Admin
Admin
♥臭草babii`

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周三 10月 22, 2008 1:11 am

你地可吾可以吾好係到嗌交牙?!
又話最後一年要留低好既回憶?
難道你地想以後諗反起f.1-f.3都係係到嗌交?
你地個個講既野都冇道理
個個人既觀點都吾同
風格吾同
但都吾洗拎黎啲野出黎講喇
宜家係講緊班歌`
吾係俾你地係到嗌交牙
你地個個都有吾通睇法喇
咁吾想唱YESTERDAY你地係可以間既
吾想做動左都可以間既
最後一年
你估miss會叫我地成班一 定要唱YESTERDAY 同一齊做動左咩?
佢一定會俾我地間
如果宜家miss上黎見到你地係到為左班歌既事嗌交
佢會開心?
佢寧願我地吾好唱好過
大家都係想今年開心啲
留底好既回憶姐
可別要係到嗌黎嗌去
要唱咩呢?
回頂端 向下
施政瀧也
♥初級會員☺`
♥初級會員☺`
施政瀧也

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周三 10月 22, 2008 1:23 am

你地個個講既野都冇道理
個個人既觀點都吾同
風格吾同
宜家係講緊班歌`
吾係俾你地係到嗌交牙
你地個個都有吾通睇法喇
吾想做動左都可以間既
最後一年
你估miss會叫我地成班一 定要唱YESTERDAY 同一齊做動左咩?
佢一定會俾我地間
佢會開心?
佢寧願我地吾好唱好過
大家都係想今年開心啲
留底好既回憶姐
可別要係到嗌黎嗌去
要唱咩呢?

So,I said - least said soonest mended
- the least said the better
唔明查字典.

你地慢慢講,我冇意見.係咁,要小我既可以泥小我,我都會泥睇下有冇交嗌.
回頂端 向下
輝×°﹏°×仔
♥傻仔板主☺`
♥傻仔板主☺`
輝×°﹏°×仔

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周三 10月 22, 2008 1:25 am

估唔到會出左D咁既結果..
早知我唔出聲喇><慘"
回頂端 向下
♥臭草babii`
Admin
Admin
♥臭草babii`

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周三 10月 22, 2008 1:25 am

施政瀧也 寫到:
你地個個講既野都冇道理
個個人既觀點都吾同
風格吾同
宜家係講緊班歌`
吾係俾你地係到嗌交牙
你地個個都有吾通睇法喇
吾想做動左都可以間既
最後一年
佢一定會俾我地間
佢會開心?
佢寧願我地吾好唱好過
大家都係想今年開心啲
留底好既回憶姐
可別要係到嗌黎嗌去
要唱咩呢?

So,I said - least said soonest mended
- the least said the better
唔明查字典.

你地慢慢講,我冇意見.係咁,要小我既可以泥小我,我都會泥睇下有冇交嗌.

我真係吾想我地班啲人係到嗌交 Sad
回頂端 向下
施政瀧也
♥初級會員☺`
♥初級會員☺`
施政瀧也

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周三 10月 22, 2008 1:28 am

輝×°﹏°×仔 寫到:
早知我唔出聲喇><慘"

你出唔出聲都一樣- -
因為我想睇下我既舌戰技巧仲o唔ok- -||
係度多謝一下13號小姐先~呵呵呵呵呵~ Cool
回頂端 向下
輝×°﹏°×仔
♥傻仔板主☺`
♥傻仔板主☺`
輝×°﹏°×仔

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周三 10月 22, 2008 1:32 am

施政瀧也 寫到:
輝×°﹏°×仔 寫到:
早知我唔出聲喇><慘"

你出唔出聲都一樣- -
因為我想睇下我既舌戰技巧仲o唔ok- -||
係度多謝一下13號小姐先~呵呵呵呵呵~ Cool
呵呵..真有趣-0-
回頂端 向下
♥臭草babii`
Admin
Admin
♥臭草babii`

發表主題: 回復: 關於班歌*   關於班歌* - 頁 4 Empty周三 10月 22, 2008 1:41 am

輝×°﹏°×仔 寫到:
早知我唔出聲喇><慘"

唉,.....你真係.........
唉....
都係冇野喇 Razz
回頂端 向下

關於班歌*
回頂端 
4頁(共5頁)前往頁面 : 上一頁  1, 2, 3, 4, 5  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
♥We are ready 3E` :: ♥班事☺`-
前往: